Termeni si conditii

Ne rezervam dreptul de a nu onora integral comenzile cantitativ si valoric.

Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil la furnizori si a pretului de intrare.

Toate informatiile acestui site pot include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

Trimiterea comenzii, presupune ca ati citit termeni si conditiile prezente pe site si ca sunteti de acord cu acestea.

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea unor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor informatiilor furnizate de site.

S.C. Micro Uiversal S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o alta notificare prealabila.


Securitatea datelor personale

Citeste si  Politica de confidentialitate Microuniversal

Date neaparat necesare pentru facturarea pe persoana fizica: nume si prenume, CNP, serie si nr. carte identitate, adresa de resedinta.

Date neaparat necesare pentru facturarea pe firma: nume societate comerciala, cod fiscal, nr. inregistrare Registrul Comertului, cont bancar, banca, adresa sediu social, nume si prenume delegat, serie si nr. carte identitate delegat.

Datele dvs. personale vor fi folosite de Micro Universal S.R.L. si colaboratorii sai, numai in scopul declarat al acestui site si anume la facturare si la identificarea unica ca si client.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a vi se trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Micro Universal S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

In cazul in care, la un moment dat, se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra personale in scopul realizarii unor campanii prin intermediul partenerilor nostri, vi se va cere acordul explicit.

S.C.Micro Universal S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. inregistrare 235570201027/18.01/2016

Ne rezervam dreptul de a nu onora, din motive obiective, integral comenzile cantitativ si valoric si de a anula comenzile si cererile de pret, care nu sunt conforme cu regulile de functionare ale acestui site. Preturile afisate sunt valabile in limita stocului disponibil la furnizor si a pretului de intrare.

Toate informatiile prezentate pe site sunt furnizate fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata, incluzand fara a se limita la, garantiile de vanzare sugerate, potrivire pentru un scop anume.

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare.

Toate informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere sau non-ilegale.

In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati, pentru a putea lua masurile care se impun.

Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective, de aceea nimeni nu trebuie sa se bazeze pe ele pentru nici un scop.

S.C. Micro Universal S.R.L. si partenerii sai, nu vor fi responsabili in urmatoarele cazuri:

  • in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site
  • pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe acest site
  • pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut, care pot conduce la orice fel pierderi
  • orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda, care va fi raportata autoritatilor competente

Orice conflict aparut intre S.C. Micro Universal S.R.L. si clienti sai se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu si solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate orice risc.