Ce sunt produsele resigilate/desigilate?

Electrocasnicele desigilate/resigilate pot avea discount-uri foarte mari, insa trebuie  sa aveti grija ca de multe ori  cu cat este mai mare discount-ul, cu atat este posbil ca acel produs sa aibe mai multe probleme  (nu doar o desigilare simpla). Acesta categorie de produse este una care merita luata in calcul, doar ca este nevoie de putin mai multa atentie la cumparare decat in cazul produselor sigilate.

In utlima perioada tot mai multa lume s incumeta sa cumpere diverse produse resigilate sau desigilate. Consumatorii risca sa faca asemenea achizitii datorita reducerilor de pret ce pot varia de la cativa lei , pana la 30-40% din pretul de lista. Dar oare merita a fi facuta o astfel de alegere?

Intai de toate sa intelegem ce isneamna conceptul de produs resigilat sau desigilat. Ambele concepte se refera la faptul ca produsul respectiv nu  mai este sigilat, adica nu mai este in starea in care este furnizat de catre producator. In cel mai fericit caz doar ambalajul a fost deschis, in cel mai nefericit caz exista diferite defecte existente pentru produsul in sine.

Produsele rsigilate se gasesc la toate magazinele online din Romania, dar multi utilizatori inca se abtin din diverse motive de la cumparare.

Primul si cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este ca acestea sunt 100% functionale. Din acest punct de vedere, nu trebuie sa va faceti griji niciodata. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, sau prezentarea lor in magazin. Acestea au fost, deci, testate .